Biblioteca de resurse online


Materiale gratuite pe Strada Piticilor
Materiale gratuite pe Strada Piticilor

Desene de colorat
Masti
Marionete
Sudoku online
Povesti
Poezioare
Cantece
Poezii
Ghicitori
Jocuri online
Activitati de grup


Activitati pe Strada Piticilor

Prima pagina
Atelierul piticilor
Galeria Crea'clic
Casute din hartie
Animale din inima
Special Primavara
Special Martisor
Special Mos Nicolae
Craft Mos Nicolae din ghiveci ceramic
Craft Mos Nicolae din hartie
Craft Mos Nicolae din lingura
Special Craciun
Craft de Craciun - Dop Mos Craciun
Craft Inger din ghiveci
Craft Decoratiune cub
Craft suport de lumanare
Craft Mos Craciun din ghiveci
Spatiul interactiv
Amfiteatrul
Parcul de distractii
Scoala piticilor
Chioscul piticilor

Scoala Piticilor

Adunari
Alfabet
Anotimpuri
Apartine
Carticica mea
Cauta cuvintele
Cifre
Culori
Cultura generala
Deprinderea scrisului
Directii
Fise personalizabile
Forme
Inmultiri
La fel
Labirint
Logica
Matematica
Minicards
Nu apartine
Numara
Potriveste
Scaderi
Sudoku
Umbre
Uneste punctele
Vocabular
Teme pe Strada Piticilor

Mos Nicolae
Craciun
Ecologie
Alimentatie - nutritie
Corpul uman
Primavara
Toamna
La Ferma
Pinguini
Dinozauri
Ocean
La scoala
Halloween
Paste
Sf. Valentin

Termeni si conditii pentru utilizarea site-ului www.StradaPiticilor.ro

Contract privind utilizarea site-ului www.StradaPiticilor.ro


Informare


Site-ul www.StradaPiticilor.ro este proprietatea Gheorghe Bogdan Cosmin PFA (denumita in cele ce urmeaza "Compania") cu sediul in Bucuresti, inscrisa in Registrul Comertului sub numarul F40/4724/2007, CUI 29454374 si care poate fi contactata pe adresa de e-mail: contact@StradaPiticilor.ro. telefon 0316.903.904, valabil in retelele mobile si Romtelecom, in intervalul luni-vineri orele 09-18. Pe parcursul acestor termeni si conditii ne vom referi la site prin sintagma "StradaPiticilor.ro".

Prezentii termeni si conditii reprezinta angajamentul contractual dintre dvs (in calitate de vizitator sau utilizator inregistrat), pe de o parte, si Companie, pe de alta parte. Prin vizitarea StradaPiticilor.ro si/sau utilizarea oricaruia dintre serviciile disponibile pe StradaPiticilor.ro se considera ca ati citit, inteles si acceptat integral prezentii termeni si conditii.

Compania isi rezerva dreptul de a schimba termenii prezentului acord, notificand in prealabil utilizatorii inregistrati. Astfel de notificari vor fi transmise la adresele electronice ale utilizatorilor inregistrati, modificarile contractuale intrand in vigoare in cel putin 30 de zile de la data transmiterii notificarii in cauza. Utilizarea in continuare a StradaPiticilor.ro si a serviciilor furnizate prin acesta, inclusiv dupa data intrarii in vigoare a modificarilor contractuale, echivaleaza cu acceptarea noilor versiuni contractuale.

In cazul unor astfel de modificari, versiunile actualizate ale termenilor si conditiilor vor fi disponibile pe StradaPiticilor.ro, Compania recomandand vizitatorilor citirea periodica a acestui document.

Acest contract este guvernat si va fi interpretat in concordanta cu legislatia din Romania.

Descrierea serviciului


StradaPiticilor.ro este un serviciu destinat atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice. Pentru a utiliza acest site este nevoie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile prezentate in continuare. Vizitarea acestui site si vizionarea materialelor pe wwwStradaPiticilor.ro, echivaleaza cu acordul dvs de a respecta prezentii termeni si conditii, atat in cazul in care navigati anonim ("vizitator"), cat si in cazul in care v-ati inregistrat pe StradaPiticilor.ro ("utilizator inregistrat").

Daca aveti intrebari sau comentarii legate de Termenii si conditiile acestui site ori doriti sa inaintati o reclamatie in legatura cu serviciile disponibile pe StradaPiticilor.ro, contactati-ne la adresa contact@StradaPiticilor.ro.

Protectia proprietatii intelectuale


Este interzis downloading-ul, copierea, extragerea imaginilor, reproducerea, arhivarea, distribuirea, modificarea, traducerea si orice forma de comunicare publica ori retransmitere a Continutului StradaPiticilor.ro atat direct, cat si prin intermediul folosirii de software, site-uri, servicii web sau a altor mijloace, fara permisiunea scrisa din partea Companiei.

Este strict interzisa crearea de opere derivate bazate pe Continutul StradaPiticilor.ro fara acordul scris al Companiei.

Sunt, de asemenea, strict interzise actiunile ce au ca scop neutralizarea masurilor tehnice de protectie.

In ceea ce priveste utilizarea serviciilor StradaPiticilor.ro si a Continutului StradaPiticilor.ro, Compania recomanda tuturor adoptarea unei atitudini civilizate si in conformitate cu legislatia in vigoare. Compania pune in vedere vizitatorilor si utilizatorilor inregistrati ca incalcarea drepturilor titularilor poate atrage atat raspunderea civila si contravenionala cat si raspunderea penala.

Utilizarea continutului StradaPiticilor.ro


Accesul la continutul StradaPiticilor.ro este limitat exclusiv la vizualizarea online si imprimarea materialelor.

Compania isi rezerva dreptul de a modifica sau de a adauga noi reguli si restrictii in ceea ce priveste Continutul StradaPiticilor.ro, in orice moment.

Daca aveti o cerere de utilizare a Continutului StradaPiticilor.ro in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document, trimiteti-ne un email la adresa: contact@StradaPiticilor.ro.

Responsabilitatile utilizatorilor:


Consideram ca in momentul accesarii serviciilor oferite prin StradaPiticilor.ro sunteti de acord sa respectati regulile comunicate in acesti Termeni si conditii.

Plata serviciilor


Vizualizarea, imprimarea si rezolvarea problemelor si puzzle-urilor online in StradaPiticilor.ro este in parte un serviciu gratuit, insa pentru anumite sectiuni presupune abonarea, contra cost. Plata se poate face prin SMS cu valoare fixa, in cazul abonamentelor de tip RIVERAN, sau prin virament bancar in cazul celorlalte abonamente.

Abonamente disponibile:

• Abonamentul RIVERAN 1
asigura accesul la toate materialele si sectiunile din StradaPiticilor.ro timp de 30 de zile. Dupa expirarea abonamentului, contul titularului devine in mod automat cont VIZITATOR, daca intre timp nu a mai fost introdus un cod de abonare. In orice moment titularul unui cont in StradaPiticilor.ro poate achizitiona un cod de abonare care, introdus in pagina dedicata acestui scop, transforma contul din VIZITATOR in RIVERAN. Daca un cod nou este introdus in perioada de valabilitate a unui abonament anterior, noul cod intra in vigoare de la data expirarii abonamentului anterior. Intr-o luna se pot achitiona in avans maxim 2 abonamente.

Metoda de plata pentru abonamentul RIVERAN 1: se va accesa interfata de plata prin SMS oferita de platforma Telpay (momentan numai pentru retelele Orange si Vodafone). Tariful pentru acest tip de abonament este de 5,1 € fara TVA.

Dupa finalizarea platii prin platforma TelPay.ro se va primi pe telefon un SMS de confirmare, iar contul utilizatorului va fi actualizat in mod automat. Pentru va putea abona sau pentru a prelungi abonamentul existent trebuie sa fiti membru in StradaPiticilor.ro si sa fiti autentificat.

Pentru procesarea platilor prin SMS, Compania colaboreaza cu o societate partenera, TELCOR Communications, care ofera platforma TelPay.
Abonamentul se poate achizitiona deocamdata numai din retelele Orange Romania si Vodafone Romania.

• Abonamentul RIVERAN 3
asigura accesul la toate materialele si sectiunile din StradaPiticilor.ro timp de 3 luni. Dupa expirarea abonamentului, contul titularului devine in mod automat cont VIZITATOR, daca intre timp nu a mai fost introdus un cod de abonare. In orice moment titularul unui cont in StradaPiticilor.ro poate achizitiona un cod de abonare care, introdus in pagina dedicata acestui scop, transforma contul din VIZITATOR in RIVERAN. Daca un cod nou este introdus in perioada de valabilitate a unui abonament anterior, noul cod intra in vigoare de la data expirarii abonamentului anterior. Intr-o luna se pot achitiona in avans maxim 2 abonamente.

Metoda de plata pentru abonamentul RIVERAN 3: se va accesa interfata de plata prin SMS oferita de platforma Telpay (momentan numai pentru retelele Orange si Vodafone). Tariful pentru acest tip de abonament este de 12,1 € fara TVA.

Dupa finalizarea platii prin platforma TelPay.ro se va primi pe telefon un SMS de confirmare, iar contul utilizatorului va fi actualizat in mod automat. Pentru va putea abona sau pentru a prelungi abonamentul existent trebuie sa fiti membru in StradaPiticilor.ro si sa fiti autentificat.

Pentru procesarea platilor prin SMS, Compania colaboreaza cu o societate partenera, TELCOR Communications, care ofera platforma TelPay.
Abonamentul se poate achizitiona deocamdata numai din retelele Orange Romania si Vodafone Romania.

• Abonamentul RIVERAN 6
asigura accesul la toate materialele si sectiunile din StradaPiticilor.ro timp de 6 luni. Dupa expirarea abonamentului, contul titularului devine in mod automat cont VIZITATOR, daca intre timp nu a mai fost introdus un cod de abonare. In orice moment titularul unui cont in StradaPiticilor.ro poate achizitiona un cod de abonare care, introdus in pagina dedicata acestui scop, transforma contul din VIZITATOR in RIVERAN. Daca un cod nou este introdus in perioada de valabilitate a unui abonament anterior, noul cod intra in vigoare de la data expirarii abonamentului anterior.

Metoda de plata pentru abonamentul RIVERAN 6: se va accesa interfata de plata prin SMS oferita de platforma Telpay (momentan numai pentru retelele Orange si Vodafone). Tariful pentru acest tip de abonament este de 20,1 € fara TVA.

Dupa finalizarea platii prin platforma TelPay.ro se va primi pe telefon un SMS de confirmare, iar contul utilizatorului va fi actualizat in mod automat. Pentru va putea abona sau pentru a prelungi abonamentul existent trebuie sa fiti membru in StradaPiticilor.ro si sa fiti autentificat.

Pentru procesarea platilor prin SMS, Compania colaboreaza cu o societate partenera, TELCOR Communications, care ofera platforma TelPay.
Abonamentul se poate achizitiona deocamdata numai din retelele Orange Romania si Vodafone Romania.

• Abonamentul REZIDENT
asigura accesul la toate materialele si sectiunile din StradaPiticilor.ro timp de 1 an. Dupa expirarea abonamentului, contul titularului devine in mod automat cont VIZITATOR, daca intre timp nu a fost achizitionat un alt abonament. Plata pentru acest tip de abonament se face prin virament bancar, astfel:
suma: 40 EURO, platibili in lei la cursul BNR din ziua platii, dar nu mai mic de 4 RON/EURO.
cont: RO63BRDE445SV99174604450 deschis la BRD Societe Generale
beneficiar: Gheorghe Bogdan Cosmin PFA
la "detaliile platii" se va specifica "Abonament Rezident"
Dupa efectuarea platii va rugam sa transmiteti confirmarea prin email la adresa contact@stradapiticilor.ro.

• Abonamentul REZIDENT+ (RezidentPlus)
asigura accesul la toate materialele si sectiunile din StradaPiticilor.ro timp de 1 an pentru maxim 5 conturi. Dupa expirarea abonamentului, conturile beneficiare devin in mod automat conturi VIZITATOR, daca intre timp nu a fost achizitionat un alt abonament. Plata pentru acest tip de abonament se face prin virament bancar, astfel:
suma: 180 EURO, platibili in lei la cursul BNR din ziua platii, dar nu mai mic de 4 RON/EURO.
cont: RO63BRDE445SV99174604450 deschis la BRD Societe Generale
beneficiar: Gheorghe Bogdan Cosmin PFA
la "detaliile platii" se va specifica "Abonament RezidentPlus"
Dupa efectuarea platii va rugam sa transmiteti confirmarea prin email la adresa contact@stradapiticilor.ro. De asemenea va rugam sa ne transmiteti adresele de email beneficiare ale abonamentului, daca nu ati facut acest lucru la inregistrare.

Restrictionarea accesului


Compania isi rezerva dreptul de a suspenda sau restrictiona temporar accesul anumitor utilizatori pe site, fara o notificare prealabila si fara a oferi explicatii suplimentare.

Modificari ale site-ului


Compania isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge, in orice moment, elemente ale Continutului StradaPiticilor.ro. De asemenea, Compania isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul Continut StradaPiticilor.ro.

Procedurile de inregistrare si logare


Sunteti responsabil pentru orice utilizare a contului dvs, inclusiv pentru utilizarea neautorizata de catre alte persoane. Prin urmare este foarte important sa nu dezvaluiti parola nimanui, sa bifati optiunea "Iesire din cont" din contul dvs inainte de a iesi de pe site si sa inchideti fereastra browser-ului cu care ati intrat pe StradaPiticilor.ro la iesirea de pe site.

Facem toate eforturile sa protejam informatiile personale pe care ni le furnizati. Compania nu poate insa garanta securitatea informatiilor transmise catre noi si catre serviciile noastre, deoarece o transmisie de date online nu poate fi 100% sigura. Prin urmare, va avetizam ca transmiterea de informatii catre noi se face pe propriul dvs risc.

Politica de confidentialitate


Compania colecteaza, inregistreaza, organizeaza, stocheaza, adapteaza, modifica, extrage, consulta, utilizeaz√£ si, in unele cazuri, transmite datele dvs personale pentru a administra, mentine, imbunatati si obtine feedback cu privire la serviciile pe care vi le oferim. De asemenea, folosim datele dvs personale pentru a va putea oferi posibilitatea de a plati prin SMS si pentru a personaliza pentru dvs serviciile.

Compania poate folosi informatiile cu caracter personal furnizate de dvs si pentru a va transmite email-uri de confirmare a contului sau a platii, precum si email-uri periodice cu caracter informational (newslettere) pentru care v-ati exprimat acordul de a le primi prin dubla confirmare: abonarea la newsletter din site si accesarea link-ului primit pe email in urma abonarii.

In plus fata de datele personale furnizate de catre utilizatori, sistemele noastre colecteaza in mod automat o serie de informatii anonime care ne ajuta sa intelegem mai bine cum este folosit site-ul si cum putem sa ne imbunatatim serviciile. Aceste date includ, dar nu se rezum√£ la, adresa de IP a computerului cu care accesati site-ul, sistemul de operare folosit, software-ul de navigare folosit si timpul petrecut in site.

Compania nu vinde si nu inchiriaz√£ baze de date catre terti.

In calitatea ta de utilizator al serviciilor StradaPiticilor.ro puteti, oricand, prin mijloace specifice sa va exercitati urmatoarele drepturi: dreptul de acces, dreptul de interventie si dreptul de opozitie.

Prin exercitarea dreptului de acces, orice utilizator inregistrat are dreptul de a obtine, la cerere, o data pe an, confirmarea faptului ca datele care il privesc sunt sau nu sunt prelucrate de Companie. In acest sens, utilizatorul inregistrat va transmite la adresa fizica de corespondenta a Companiei, o cerere semnata si datata, prin care va solicita, in mod expres, comunicarea informatiilor in cauza la o anumita adresa.

Prin exercitarea dreptului de interventie asupra datelor, utilizatorul inregistrat poate obtine rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma Legii nr.677/ 2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Utilizatorul inregistrat poate solicita inclusiv actualizarea, modificarea datelor incomplete sau inexacte precum si transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma Legii nr.677/ 2001. Astfel de interventii vor putea fi solicitate prin inaintarea unei cereri semnate si datate la adresa fizica de corespondenta a Companiei.

Prin exercitarea dreptului de opozitie, fiecare utilizator inregistrat se poate opune ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari. O astfel de cerere, transmisa in scris, semnata si datata de catre utilizator, va putea fi valabila in masura in care persoana vizata identifica in mod expres motivele pentru care se opune prelucrarii. Astfel de motive pot fi doar intemeiate si legitime. Utilizatorul se va putea opune prelucrarii, fara nici o justificare, in cazul in care prelucrarea este realizata pentru transmiterea de newslettere.

Lipsa garantiei si declinari de raspundere


Desi incercam sa va oferim cele mai bune servicii pe StradaPiticilor.ro, sunteti de acord ca folosirea serviciilor StradaPiticilor.ro se face pe propriul dvs risc.

SERVICIILE DISPONIBILE PE StradaPiticilor.ro SUNT FURNIZATE "CA ATARE", UTILIZAREA LOR EXCLUZAND ORICE FEL DE GARANTII.

COMPANIA NU GARANTEAZA IN MOD EXPRES SAU IMPLICIT PENTRU CONTINUTUL, CARACTERUL ACTUAL, COMPLET SI CORECT AL INFORMATIILOR PREZENTATE SAU PENTRU SOFTWARE-UL FOLOSIT IN VEDEREA VIZIONARII SITE-ULUI.

COMPANIA NU ISI ASUMA RASPUNDEREA, IN NICIO SITUATIE, PENTRU NICIUN PREJUDICIU, CAUZAT DIRECT SAU INDIRECT, PENTRU NICIO PAGUBA, DIRECTA SAU INDIRECTA (INCLUZAND, DAR FARA A SE LIMITA LA ACEASTA ENUMERARE: PIERDEREA VENITURILOR SAU PROFITURILOR, PIERDEREA AFACERII , SAU ALTE PAGUBE PECUNIARE), SUFERITE CA URMARE A UTILIZARII SAU A INTRERUPERII UTILIZARII ORI A LIPSEI INTEGRITATII INFORMATIILOR SI/SAU SERVICIILOR FURNIZATE PRIN StradaPiticilor.ro.

Compania nu garanteaza faptul ca sistemele informatice sau programele folosite pentru afisarea sau transmiterea informatiei pe StradaPiticilor.ro nu contin virusi ori alte secvente distructive de cod sau alte proprietati distructive.

Sunteti de acord sa exonerati de raspundere Compania si partenerii Companiei pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperiti cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre voi a clauzelor prezentului contract.

Compania isi rezerva dreptul de a anula orice comanda efectuata in cadrul site-ului, daca exista suspiciuni ca datele transmise sunt incorecte sau din alte motive.

Forta majora


Compania, partenerii sai si/sau in general, furnizorii de informatie catre StradaPiticilor.ro nu vor fi responsabili pentru nici o intarziere sau eroare in continutul site-ului, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa Companiei. Vor fi considerate cauze de forta majora ce vor atrage exonerarea de raspundere a Companiei, cu precadere urmatoarele: erorile de functionare ale echipamentului tehnic de la StradaPiticilor.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat al tertilor in sistemele StradaPiticilor.ro, erorile de operare, greva, inundatii, situatii conflictuale violente, explozii, seisme, fenomene meteorologice de mare intensitate, etc.